Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Home

 • Derealisatie

  Na een bad trip of heftige stress voel je je vreemd… Ben je jezelf niet meer? Dat is derealisatie. Derealisatie kenmerkt zich door een combinatie van klachten die heel heftig zijn. We zien de combinatie van: angst- en paniekklachten, denken dat je een enge ziekte hebt (hypochondrie), een constante gedachtestroom, die niet stopt, ooit gepest zijn, en AD(H)D. Gnosis therapie in Den Bosch is specialist in de behandeling hiervan.

  (meer…)
 • Stamcel-therapie, een revolutie in de geneeskunde

  De afgelopen dagen heb ik de negen delen van de serie “The Healing Miracle” over stamcel-therapie bekeken. De meeste uitzendingen waren bijna twee uur dus het was een opgave om het allemaal naast mijn dagelijkse dingetjes te doen. Hier een samenvatting van de zeer interessante serie.

  (meer…)
 • The Hacking of the American Mind

  Onlangs verscheen het boek met deze titel van Dr. Robert Lustig, een endocrinoloog aan de Universiteit van San Fransisco. Hij is de auteur van een eerder boek “Fat Chance: Beating the Odds against Sugar, Processed Food, Obesity, and Disease” (2013). Maar hij is bekender van zijn video op Youtube die viral ging: “Sugar, the bitter truth” waarin hij met wetenschappelijke bewijzen aantoont dat bewerkte suikers en vooral bewerkte fructose de grote veroorzakers zijn van de obesitas epidemie.En van dat niet alleen, ook van verslaving, depressie en chronische ziekte. Een knappe prestatie omdat je als je tegen de belangen van de suiker industrie ingaat, en dat is een hele grote, van vele kanten onder zwaar vuur genomen wordt.

  (meer…)

 • Is actieve koolstof een wondermiddel?

  Sinds een week of twee ben ik actieve houtskool aan het slikken, in Nederland beter bekend als Norit maar dat is een merknaam.
  Verbrand je hout of ander organisch materiaal op een correcte manier dan hou je actieve koolstof over. Die koolstof is zeer adsorberend en je zou die ook kunnen eten als je diarree of een vergiftiging hebt en je hebt geen Norit bij de hand…

  Niet alleen in de darmen neemt het gif op ook uit de lucht en het water en daar ontstond een hele filter-industrie uit. De koolstof werd door middel van stomen en verhitten en met water spoelen ontdaan van alle vervuiling waardoor de koolstof zo’n tien keer zo adsorberend wordt. Het zit daarom in bijna alle waterfilters en gasmaskers. En het heet daarom actieve koolstof (AK). (meer…)

 • Dyslexie en Snellezen, een perfecte combinatie

  dyslexie hersenactiviteit(door René Hogenes)
  Naar schatting lijdt 1% tot 3,5% van de bevolking aan dyslexie. Het woord dyslexie is afgeleid van twee Griekse woorden. Dys komt van het Griekse woord δυς- en dit betekent ‘beperkt’. Lexis is een afgeleide van het woord λ ξιςen dit betekent ‘woord’. Het betekent dus letterlijk ‘beperkt woord’.

  Het hebben van dyslexie levert niet altijd problemen op in het dagelijks leven, maar is vaak wel een ongewenst vertragende factor. Met de techniek van snellezen kan iemand met dyslexie beter en sneller leren lezen dan via de conventionele methoden. De manier waarop we snellezen past namelijk uitstekend bij het functioneren van het dyslectische brein. (meer…)

 • Occult Chemistry

  besant-leadbeater(door Huub Neys)
  Occulte Chemie, een intrigerende titel. Toen ik een artikeltje daarover zag in een oud nummer van het digitale  tijdschrift “De Verwondering” en begon te lezen sloeg ik bijna achterover van verbazing.
  Twee helderziende mensen Annie Besant (1847-1933) en Charles Leadbeater (1854-1934) schreven in 1905 een boek over hun helderziende waarnemingen van de kleinste deeltjes waaruit onze stof bestaat. (meer…)

 • Een week op jacht naar graancirkels

  (door Huub Neys)IMG_4162
  Graancirkels.. wie heeft er nog niet van gehoord? Maar wie heeft er al eens echt in gelopen? En zijn ze echt zo onverklaarbaar? Dat wilde ik nu eindelijk eens zelf uitzoeken dus ging ik met een vriend een weekje naar Wiltshire, een county in Zuid-Engeland, de ‘hotspot’ van de activiteit. (meer…)

 • Gezonde en voedzame voeding staat aan de basis van goede gezondheid!

  Luusje

  (door Lonneke van de Griendt-Long)
  Onze poes Luusje (8 jaar) begon 1,5 jaar geleden haren uit haar vacht te trekken waardoor er kale plekken ontstonden. Ze was regelmatig niet lekker, at soms dagen weinig tot niets, had dagenlang geen ontlasting, pijn, verstopte anaalklieren, braakte soms, at veel gras en was futloos.  (meer…)

 • Verliefdheid en datingsites

  love-pictures-3(door Ron Malestein – Paragnost/helderziende)
  Vrijwel iedereen is weleens verliefd geweest. Die gevoelens ga ik nu niet verwoorden. Ik wil iets schrijven over de achtergrond van het verliefd zijn en worden. Wat gebeurt er spiritueel gezien als we verliefd zijn. De buitenkant als je dat zo kan verwoorden, ziet er heel anders uit dan de binnenkant. Wanneer je verliefd wordt en met iemand een relatie krijgt, dan stond dit al op jouw levensprogramma. In de ruimte was het al bekend dat jij en die andere persoon elkaar tegen zouden komen. (meer…)

 • Economic Hitman John Perkins

  john perkins(door Huub Neys)
  Onlangs luisterde ik naar een interview met John Perkins, over zijn boek: ‘The New Confessions of an Economic hitman.’
  Perkins, die tien jaar lang heel succesvol een, zoals hij het zelf noemt, ‘Economic Hitman’ was, is de eerste man die uit eigen ervaring in het openbaar vertelt over het systeem van het dwingen van regeringen om mee te werken aan de ‘Amerikaanse wereldheerschappij’ (meer…)

Advertentie