Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Verliefdheid en datingsites

love-pictures-3(door Ron Malestein – Paragnost/helderziende)
Vrijwel iedereen is weleens verliefd geweest. Die gevoelens ga ik nu niet verwoorden. Ik wil iets schrijven over de achtergrond van het verliefd zijn en worden. Wat gebeurt er spiritueel gezien als we verliefd zijn. De buitenkant als je dat zo kan verwoorden, ziet er heel anders uit dan de binnenkant. Wanneer je verliefd wordt en met iemand een relatie krijgt, dan stond dit al op jouw levensprogramma. In de ruimte was het al bekend dat jij en die andere persoon elkaar tegen zouden komen.

Vanwege het karma in vorige levens zijn er nieuwe opdrachten te volbrengen. Je komt elkaar dus weer opnieuw tegen. Je zult gezamenlijk van alles kunnen beleven en tegenkomen. Er zijn bijzondere krachten die op dit proces inwerken. Je wordt als het ware met die persoon verbonden. Ik heb weleens van mensen gehoord dat iemand de persoon waar iemand op verliefd werd en later mee is gaan trouwen in het begin helemaal niet zo leuk of aantrekkelijk vond. Maar na verloop van tijd voelde de persoon ‘een werking’. Iets bracht de persoon naar de ander toe.

De meeste mensen denken dat je zomaar op iedereen verliefd kunt worden. Ik vind dat prima om zo te denken maar in werkelijkheid zit dat toch net even iets anders in elkaar. Er zijn in ons heelal bepaalde wetten werkzaam. Er gebeurt niets zonder een reden. Natuurlijk kan je en hoef je het ook niet overal mee eens te zijn. Sommige situaties in het leven zijn heel moeilijk te begrijpen en te accepteren. Ik weet daar alles van.

Door  bijzondere krachten naar iemand toegetrokken

Wanneer je in de beginfase op iemand verliefd bent, dan merk je dat je steeds aan die persoon zit te denken. Iedereen weet dat dit met verliefdheid te maken heeft. Maar eigenlijk word je steeds door die bijzondere krachten naar de persoon toegetrokken. Je komt er niet meer van los. Je blijft bijna dag en nacht over die persoon ‘malen’. Het is goed om hier eens aan terug te denken. Haal eens terug wat je toen dacht en voelde. Wat gebeurde er toen? Normaal gesproken wanneer je je niet met dergelijke thema’s bezighoudt, dan sta je bij dergelijke processen niet stil. Je plaatst het onder het thema het verliefd zijn. Maar wanneer je in de toekomst nog eens opnieuw op iemand verliefd wordt, dan moet je eens extra opletten wat er allemaal gebeurt.

Maar je moet natuurlijk ook niet te moeilijk gaan doen, je kunt beter van al die momenten genieten. Des te meer je open staat voor diverse spirituele zaken des te meer zal je zien dat er zich steeds meer ‘nieuwe’ deuren gaan openen.

Digitale cafés (datingsites)

Veel mensen zijn de laatste tijd een stuk meer op zichzelf gaan leven dan vroeger. Mede door het internet is er veel aan het veranderen. We leven in een tijd met veel grote overgangen en veranderingen. En zoals dat met alles is, heeft dat altijd twee kanten, een positieve en een negatieve.

Elkaar ontlopen is onmogelijk

Tegenwoordig kom je overal allerlei advertenties van datingsites tegen. Dit is al geruime tijd een nieuwe ontwikkeling. Ik ken mensen met hele vervelende ervaringen maar ook mensen die op deze wijze hun levenspartner zijn tegengekomen en na verloop van tijd zelfs zijn gaan trouwen. Het is modern en hoort bij deze tijd.  Ik wil allereerst aangeven dat je iemand die op jouw levensprogramma staat, hoe gek dat ook klinkt, niet kan mislopen. Alle zielen van de mensen zijn met elkaar verbonden door middel van de Alziel. Wanneer mensen elkaar moeten ontmoeten dan zal er iets geactiveerd worden. Waar of hoe ver weg die persoon ook op dat moment in de wereld is, dat maakt verder weinig uit. Je kunt elkaar gewoonweg niet ontlopen, dat is onmogelijk.

Zoals je weet zijn er duizenden mensen die zich op één van de vele datingsites hebben ingeschreven. En dikwijls met hele hoge verwachtingen. Ik begrijp dat heel goed. Je zal maar eens vijf of tien jaar alleen zijn en een beetje op een nieuwe levenspartner zitten te wachten. Ik wil met deze tekst aangeven dat je wel degelijk op deze wijze een vriend of vriendin kunt vinden. Maar zoals je waarschijnlijk wel aanvoelt, het moet wel dan de tijd daarvoor zijn.

Je kunt jezelf enorm verdrietig maken door elke dag meerdere malen op een datingwebsite rond te hangen en op mogelijke berichtjes te wachten. Je kunt zelfs heel makkelijk hier door geobsedeerd raken. Hoe hoger de verwachting is, des te groter mogelijk de teleurstelling. Ik vind dat wanneer je je op een datingsite wilt gaan inschrijven, je hier vooraf wel heel goed over na moet denken.

Ben je echt wel aan iemand toe?

Neem sowieso een wat afwachtende houding aan. Dit kan je enorm veel verdriet besparen. Misschien vind je dit een beetje overdreven van mij. Maar realiseer je je wel dat ik dit door mijn type werk, vrij regelmatig tegenkom. De vraag ‘zal ik iemand spoedig tegenkomen’ wordt ook dikwijls in mijn praktijk voor helderziendheid gesteld.  Het is naar mijn mening beter om jezelf eerst eens goed af te vragen hoe je emotioneel gezien op dit moment in je vel zit. Ben je echt wel aan iemand toe?

Wanneer je je behoorlijk kwetsbaar voelt, dan moet je extra gaan oppassen. Want het is niet ondenkbaar dat je na tien teleurstellingen je nog vervelender en nog meer alleen gaat voelen. En dat zou erg jammer zijn. Natuurlijk, je moet het leven nemen zoals het komt. Loop eens rustig de afgelopen maanden na. Heb je misschien zelf al een aanwijzing hierover gehad.

Heb je misschien al over een ontmoeting met iemand gedroomd? Dit noem je in de paranormale wereld een voorspellende droom. Gaf jouw intuïtie of voorgevoel iets aan? Hebben mensen in je omgeving je misschien hierover al iets gezegd en aangevoeld. Ieder mens heeft zo nu en dan bijzondere aanwijzingen over diverse levenssituaties. Niemand staat er echt alleen voor. Het is niet zo eenvoudig om naar dit soort innerlijke zaken te luisteren.

Luister goed naar je gevoel

Mijn advies aan iedereen die een vriend of vriendin zoekt is: wees een beetje voorzichtig. Luister goed naar je gevoel. Is het nu wel echt de juiste tijd om je bijvoorbeeld in te schrijven bij een datingwebsite.  Je kunt trouwens ook jouw antenne extra ‘uitschuiven’ om te kijken of je bij een foto van iemand op een datingsite iets opvallends voelt. Soms geeft je gevoel direct al aan ‘ja dit is hem/haar’ of er gebeurt helemaal niets. Het blijft dan in je gevoel stil, er is geen herkenning of reactie.

Je kunt je wel degelijk in dit soort zaken enigszins trainen. Het is leuk en leerzaam als je iets kunt aanvoelen. Ik wens iedereen die zich op een datingsite ingeschreven heeft, veel succes. Ik hou er persoonlijk ook helemaal niet van om jaren alleen te zijn. Ik hou van mensen om mij heen. Het is veel gezelliger om met elkaar allerlei dingen te kunnen delen en uit te wisselen.

Ron Malestein
Paragnost/helderziende, malestein.info

Lees ook op AltNed:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: