Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Aan kleding blijft aura-energie hangen

Aura-energieEen jaar of twintig geleden, ging ik voor advies naar een paranormale vrouw. Ik had haar op een paranormale waarnemingenavond in een zaal haar gaven zien gebruiken. Haar werkwijze sprak mij zeer aan. Die helderziende mevrouw was al achter in de zestig en had nog steeds een drukke praktijk. Ik vond het leuk en leerzaam om haar eens te consulteren. Je komt niet zo vaak beroepsparagnosten tegen.

Zoals je weet zit er in en om alles energie. Alles bestaat uit energie. Zonder energie heeft iets of iemand gewoonweg geen bestaansrecht. Alles moet van energie worden voorzien.

Twee dagen

Die mevrouw gaf mij een paar tips. Ze vertelde mij dat ik niet langer dan twee dagen mijn kleding moest dragen. Ze legde mij uit dat wanneer je in de praktijk (of ergens anders) met diverse mensen in aanraking komt, je op moet passen voor energieën (spanningen, verdriet, angsten enz.). Deze energieën kunnen heel makkelijk in je kleding trekken. De soms heftige emoties stromen van iemands aura in de aura van je kleding. Je zult zelf vast wel eens mee hebben gemaakt dat je je ‘zwaar voelde’ na een bezoek van iemand. Misschien kan ik beter zeggen dat je je enigszins ‘vies’ voelde. Na dergelijke momenten kun je beter eerst een douche nemen en andere kleding aantrekken.

Ik weet wel dat intuïtieve en paranormaal gevoelige mensen hier sneller last van kunnen hebben dan anderen. Maar toch weet ik zeker, dat echt iedereen door gedachten (energie) wordt beïnvloed. Alleen sommigen staan hier niet bij stil of hebben hier minder last van. Voor degenen die dit herkennen, probeer dit ook eens uit. Het gaat er helemaal niet om of je kleding vies is geworden. Je kleding kan er nog steeds goed uitzien en schoon zijn. Het gaat hier om de sfeer, de aura-energie, die in jouw kleding is getrokken. De energieën van andere personen in jouw kleding kunnen je beïnvloeden, meer dan je verwacht. Vergelijk het maar met warmte en kou uit de omgeving.

Energetisch reinigen

Hoe kun je je kleding energetisch reinigen? Laat je kleding een tijdje buiten of op het balkon in de wind hangen. Je kleding neemt vanzelf de etherische aurakrachten van buiten weer op.

Ik had veel plezier van deze tip. Het was mij al veel vaker opgevallen dat na een geladen consult of gesprek de kleding ‘geladen’ was met die energie. Als je bijvoorbeeld een week later een trui of vest dat je die dag aan had gehad weer opnieuw aantrok, dan hing er een zware energie in. Soms kun je de stemming van de dag in je kleding opnieuw voelen.

Ik kan mij goed voorstellen dat, als je je nog niet zo lang met spirituele zaken bezighoudt, je dit misschien iets overdreven vindt. Ik begrijp zo’n reactie. Maar denk eens over het volgende. Mensen geven dikwijls een foto, een sieraad of een jas van iemand om op paranormale wijze iets over een persoon te kunnen laten vertellen. Paranormaal gevoelige mensen stemmen zich af op de aura energie die in en om een voorwerp hangt. Alles en iedereen is positief of minder positief geladen.
Ik vind het belangrijk dat je je hier heel goed van bewust bent. Je moet alleen kijken welke techniek van afsluiten en weer opladen jou aanspreekt en uiteraard voor jou goed werkt.

Je kunt heel makkelijk beginnen door na je werk of grote bijeenkomst je kleding uit te trekken en te wisselen voor positiever geladen kleding. Let eens extra op het gevoel wat er over je heen komt? Misschien ben je wel veel gevoeliger voor deze energieën dan je dacht.

door Paragnost Ron Malestein
Bron: www.malestein.info

Lees ook op AltNed:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: