Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Sessies met Light Language

light languageLight Language is een universele taal die communiceert met jouw hart en ziel. Het wordt ook wel de taal van de Ouden genoemd en is een 7e – 11e dimensionale frequentie van licht. Het is licht gecodeerd met informatie om jouw DNA en de slapende aspecten van jouw Devine Blueprint te ontwaken.

De Ascentie (het verlichtingsproces van Moeder Aarde) gebeurt NU. Elke dag stroomt er meer en meer licht vanuit het centrum van de melkweg door ons universum. Dat licht transformeert de dichtere aspecten van jou en het activeert de herinnering van wie we werkelijk zijn ….
Hoe meer licht je lichaam kan bevatten, hoe meer je je totale Wezen kunt incarneren in het Nu. 

Bij het uitvoeren van mijn rol als kanaal gebruik ik Light Language als een middel om frequenties en kennis van het hoger bewustzijn over te brengen.  Bijvoorbeeld van de Elohim, Masters, Aardsengelen en ster beschavingen van een hogere orde.

Sessies

Zoals vernieuwing van de kabels  voor gebruik van high-speed internet noodzakelijk is, zo heb jij ook andere ‘bedrading’ nodig om een Hoger Bewustzijn als persoon te kunnen ervaren.

In een sessie met Light Language wordt die nieuwe bedrading, je ‘Vloeibaar Licht Lichaam’ geactiveerd.
Het hele aardse lichaam, met alle lagen door tijd en ruimte, wordt gebalanceerd, uitgelijnd met je hoogste ziele potentieel, en op de nieuwste tijdslijn gezet.
Hiermee wordt de nieuwe matrix in je lichaam verankerd en wordt het DNA geactiveerd tot het hoogste niveau dat je lichaam op dit moment aan kan.

Ik noem deze sessie bewust geen ‘healing’ omdat dat impliceert dat er iets ‘heel’ gemaakt moet worden dat ‘kapot’ zou zijn. Vanuit een kwantum perspectief klopt dit niet. Er is alleen iets uit balans.
Door verschillende oorzaken stagneert de levensstroom van energie echter en dat merken wij bijvoorbeeld op als een lichamelijk ziekte, emotioneel onbalans, relatie problemen, vast geroeste denk patronen etc.

Vele duizenden jaren hebben we als mens geleefd in een 3D dualistisch bewustzijn; een denk systeem dat gebaseerd is op gebrek, angst en beperking… het resultaat daarvan kunnen we maar al te duidelijk om ons heen zien. De aarde en alles en iedereen die op haar woont is anno 2014 bezig met een veranderingsproces. In hoog tempo gaan we naar een 5D eenheids bewustzijn van onvoorwaardelijke Liefde, harmonie en eenheid.

Dit betekent niet alleen een shift in bewustzijn maar ook een grote verandering op lichamelijke/materiele vlak. Van een koolstof lichaam veranderen we in een kristallijn lichaam. Letterlijk alles dat niet in harmonie is met dit Eenheids bewustzijn moet verdwijnen! Dat merken we allemaal in ons persoonlijke leven maar ook als we om ons heen kijken in onze maatschappij.

Zo werkt het…

Light Language dringt direct door tot in de (cel) kern, activeert het DNA en creëert de kristalijne Eenheids bedrading. Zo kun je makkelijker zelf contact maken met je hogere Zelf (via je intuïtie). Dit leidt tot meer welzijn, verbondenheid en eenheids gevoel met je Zelf en het Geheel.

Aangezien deze sessies werken in het kwantum veld ervaar je directe transformatie op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.
Ascentie symptomen worden minder en je kunt gemakkelijker, met meer bewustzijn, in verbinding met je Hogere Zelf blijven in je dagelijkse leven. Oude patronen kunnen spontaan verdwijnen en nieuwe vaardigheden verschijnen. 

Delphia Anra – delphiaanra.org

Lees ook op AltNed:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: