Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Innerlijke leiding

regie

We gaan er vanuit dat elk mens (of organisatie) een facet heeft dat de regie in handen heeft, dat bewust en onbewust leiding geeft en perfect weet wat op welk moment aan de orde is.

Alle facetten in onszelf vormen een geheel, een geheel dat jij bent met jouw unieke bewustzijn. Er is bijvoorbeeld een facet dat het overzicht heeft en weer andere facetten vormen de dagelijkse praktijk. Het is een perfect samenwerkend mechanisme. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties.

Elk wezen, elke organisatie, heeft een koers te gaan, een missie. Daar hoort een visie bij, normen en waarden, overtuigingen, gevoelens, keuzes, gedrag. De regisseur heeft het overzicht en geeft je innerlijke leiding.

Communiceren met je innerlijke leiding

Tijdens een intuïtief consult (resp. bij een van onze experts) wordt met dat facet gecommuniceerd door het gebruik van intuïtie als instrument. De verkregen informatie kan ingezet worden om sturing te geven aan de andere facetten.

Wetenschapper Rupert Sheldrake slaagt er tijdens zijn voordrachten in om het principe inzichtelijk te maken. Onderstaand filmpje laat hem aan het woord.

Een andere grote inspiratiebron is Deepak Chopra. In onderstaand filmpje geeft hij het belang van bezield leiderschap aan. Leiderschap niet alleen binnen organisaties, maar ook innerlijk leiderschap komt aan de orde.

Klik hieronder om de filmpjes te bekijken:

Rupert Sheldrake:

Deepak Chopra:

Tiara Dijkhof | Initiator Lichtwerkplaats.nl

sign_lwplaats_wit1.jpg

Lees ook op AltNed:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: