Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Prognos ® Computerdiagnose volgens acupunctuur

Prognos een alternatieve geneeswijzen?
Nee! Wetenschappelijk onderbouwd!

Wat is Prognos®?

Prognos

Prognos ® is de meest geavanceerde meetapparatuur die getest is op reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid in de MIR en die werkt volgens de Chinese Geneeskunde. Het apparaat geeft aan wat de oorzaak van de klacht is en hoe deze opgelost kan worden. Digitaal, maar ook via testbuisjes is de therapie te bepalen. Tevens kan men meten of voedingssupplementen en andere ‘middeltjes’ die men slikt werkzaam zijn of niet. Het bespaart dus vaak veel geld.

Allergietesten

Met de Prognos®meetapparatuur is het uitstekend mogelijk om allergietesten uit te voeren. Steeds meer mensen hebben last van allergieën. Ook de reguliere geneeskunde erkent dit. Bij de therapie kunnen we zoeken naar de oorzaak van dit probleem en we kunnen dit aanpakken. De Prognos® kan uitstekend aangeven voor welke stoffen men allergisch of intolerant is. Bij voedselallergie of intolerantie kan een dieet met behulp van de Prognos® worden opgesteld, waardoor klachten zullen verdwijnen. Ook huilbaby’s zijn goed te helpen en er is te bepalen welke voeding het kind verdraagt.

Voor meer informatie over allergieën: Bodymindspirit allergie
Kinderen met allergieën: Bodymindspirit allergie
Voor meer informatie over huilbaby’s: Bodymindspirit huilbaby’s

Hoe werkt het?

Prognos - EnergiehuishoudingEr wordt eerst een basismeting gedaan. Dit is de situatie zoals de cliënt binnenkomt. Met een verende meetstift worden de begin- en eindpunten van de meridianen (energiebanen) doorgemeten. Dit is geheel pijnloos en kan zelfs bij kinderen en zuigelingen worden uitgevoerd.
De computer noteert het energieniveau in deze energiebanen. Er is te zien  waar te weinig energie in de meridiaan (energiebaan) aanwezig is en waar bijvoorbeeld te veel. Zo kan men het energieniveau van de cliënt in het algemeen bepalen.
Daarna volgt een provocatiemeting. Enkele acupunctuurpunten op het hoofd worden geprovoceerd. Ook dit is pijnloos. Dan is te zien welke energiebanen de grootste problemen opleveren. 

Maar wat is nu de oorzaak van de klachten?

Dan worden opnieuw alle acupunctuurpunten doorgemeten met de IDT-module en meet de computer 15 oorzaken door waardoor klachten veroorzaakt kunnen worden. Er wordt gemeten of er schimmelbelasting is, virale belasting, bacteriele belasting, parasitaire belasting, ontstekingen in het gebit, geopathie, elektrosmog, toxische belasting (afvalstoffen), vitamine- of mineralentekorten, storingen op het emotionele vlak, miasmen (overerfde storingen), hormoonstoringen, storingen in de hersenkernen en de matrix.

Prgonos - Oorzaak categorieënDe 15 te meten oorzaakcategorieën zijn:
1. Schimmels
2. Virussen
3. Bacteriën
4. Parasieten
5. Toxische belasting
6. Geopathie/Elektrosmog
7. Littekenstoring
8. Gebit
9. Psyche/Emoties
10. Hersenkernen
11. Miasmes
12. Chakra’s
13. Hormonen
14. Vitaminen/Mineralen/Aminozuren
15. Matrix 

De computer geeft aan welke oorzaken er gevonden zijn en welke oorzaak er het eerst behandeld kan worden. Als mensen erg ziek zijn, is met de nieuwste apparatuur nog steeds alles te meten. Als mensen erg moe zijn of zwaar ziek, wordt er ook duidelijk aangegeven voorzichtig te beginnen met therapie.

Hierna kan begonnen worden met het testen van middelen om de oorzaak (en dus niet de symptomen) van de klacht (en) op te lossen. Er is duidelijk te zien welke middelen de gezondheid verbeteren en welke geen effect hebben of zelfs een belasting zijn voor het lichaam (zoals het slikken van verkeerde multivitaminen of zelfzorgmiddelen). Er wordt geadviseerd wat een goede voeding is voor u en wat er aan de klacht gedaan kan worden..

Ongewenste kinderloosheid/Zwanger worden

Wanneer zwanger worden een probleem is, kunnen Prognosmetingen een aanvulling zijn op reguliere behandelingen. Ook is het mogelijk om , als alle reguliere behandelingen mislukt zijn, te kijken naar o.a. de hormoonhuishoudingen van man en vrouw (afhankelijk van de situatie zullen 1 of 2 personen in behandeling kunnen gaan). 

Aanvullende hormonale voetreflexbehandelingen zijn ook aan te bevelen, maar niet altijd nodig.

Technische informatie

De Prognos® onderging een extreme duurzaamheids- en kwaliteitstest tijdens de 438 dagen durende vlucht in de MIR door Prof. Dr. Med. Valery Polyakov.
De tijd per meting is begrensd op 22 msec. Binnen 0,2 sec worden 400 metingen verricht. Het meetbereik gaat van 20 k-Ohm tot 60.000 k-Ohm waardoor het ook mogelijk is zwaar zieke cliënten te meten. Meetruis wordt weggefilterd en de computer berekent de meridiaanwaarden. Het acupunctuurpunt wordt tijdens de meting niet mechanisch of elektronisch belast. De meetstift is verend gelagerd, waardoor de meetdruk altijdconstant is en de meting reproduceerbaar De meetstroom van 0,2 microampere is zo gering dat dit niet belastend is voor de cliënt. (Rapportage van Dr. Treugut, Universiteit van Tubingen en Prof. F. Popp)

Door Yvonne Verhaar – www.bodymindspirit.nl

Prognos - the future

Lees ook op AltNed:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: