Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De Schumann resonantie

Alles in het gehele universum heeft een bepaalde resonantie, een trillingsniveau. Tussen het aardoppervlak en de bovenste laag van de atmosfeer is ook continue een trilling aanwezig. Het is een trilling van een elektromagnetisch veld en wordt ook wel de Schumann resonantie genoemd, oftewel de hartfrequentie van moeder Aarde.

schumann resonantieOude volkeren kenden deze verbinding met de energie van de aarde al. Niet alleen om gezond en vitaal te blijven, maar ook om ons zelfherstellend vermogen te vergroten. De voornaamste en basisfrequentie van de Schumann resonantie bedraagt 7,83 Hz. Mens, plant en dier stemmen zich af op de Schumann frequentie. Het elektromagnetisch veld van iedere levende cel wordt hierdoor beïnvloed. Ook NASA weet dit en gebruikt een generator die deze Schumann frequentie kunstmatig opwekt in de cabine bij de astronauten. Zo voelt hun lichaam zich meer “thuis” als ze in de ruimte verblijven. 

De frequentie is aan het veranderen

Wetenschappers zijn van mening dat deze waarde van 7,83 Hz heel lang constant is gebleven maar de laatste jaren aan het veranderen is. Hierdoor verandert ook ons eigen trillings– of energie niveau. Wij als levende wezens merken en voelen dit. Het aanpassen aan deze nieuwe frequentie geeft nieuwe mogelijkheden, een stukje evolutie.

De Schumann resonantie opent ons bewustzijn doordat we naast de verbinding met de aarde, ook leren te verbinden met de universele energie die om alles en iedereen heen hangt. Soms valt het niet mee om je denken aan te passen naar nieuwe ideeën, maar je lichaam probeert de natuur te volgen, dat gaat vanzelf.

Ook in de Kleurenpunctuur en the Reconnective Healing wordt gewerkt met trillingsfrequenties, die helpen je beter af te stemmen op, balans te herstellen en eventuele blokkades op te lossen.

Liana MinnemaTherapeut/Practitioner
Praktijk Gekleurd Licht – www.gekleurdlicht.nl

Lees ook op AltNed:

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: