Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

HealingArt

De HealingArt schilderijen van Willeke Hendrikx  zijn unieke, symbolische energetische kunstwerken. Ontstaan vanuit een spirituele beleving. Zij nodigen je uit om de deuren naar je ziel te openen. Deze energieën en de frisse kleuren nemen je mee op zielenreis naar je binnenwereld om vanuit je hoofd op een speelse vreugdevolle manier naar je hart te verhuizen. Ze stralen een sfeer van rust, vreugde en harmonie uit. Door het universele karakter van haar werk, kan  ieder zichzelf in haar werk herkennen,  in dit licht kan de heling plaatsvinden.

Geestelijke begeleiding

Tijdens het schilderen laat Willeke zich leiden door haar intuïtie, haar gevoel,  door  engelen en lichtwezens.
Willeke: “Al naar gelang de energie of kleuren die nodig zijn om neergezet te worden, kunnen  er lichtwezens bijkomen of weggaan.  Soms laten ze zich zien, soms alleen maar voelen.”
 

De opstanding van Maria Magdalena

Opstanding van Maria MagdalenaDe energie van  Maria Magdalena  activeert het vrouwelijke in ons mannen en vrouwen in dit nieuwe aquarius tijdperk. We kunnen dan meer vanuit een gelijkwaardigheid in verbinding gaan leven en delen van het mannelijk en vrouwelijk in ons zelf. Meer vanuit een eenheid, duurzaam, verzorgend en respectvol  met elkaar en met de aarde. Je kunt je door de helende  energie van dit schilderij laten inspireren.

You´ve been chosen

HealingArtIedereen die op aarde leeft is een uitverkorene. Het is aan ons of we de weg zoeken om  ons zodanig te voelen of er naar te leven. Dit schilderij stimuleert ons  het bewustzijn  hier van te ervaren. Een uniek wezen te zijn,  en toch een deel van de hele schepping in verbondenheid met elkaar.

De nieuwe aarde

HealingArtDe aarde is evenals de hele mensheid aan het transformeren aan het vernieuwen. De tijd van strijd en machtsmisbruik gaat plaats maken voor het leven vanuit ons hart. Duurzaam en respectvol omgaan met elkaar de aarde en alles wat daar op leeft. Je ziet op het schilderij het vernieuwende licht wat vanuit de aarde naar buiten komt stromen. Zo boven zo beneden. Dit schilderij  stimuleert ons om het licht wat in ons hart woont meer te laten schijnen.

Willeke Hendrikx

… werkte als docente  handvaardigheid en keramiek. Ze is ook sterk gericht op de innerlijke wereld van geest, intuïtie en gevoel. Ze volgde een opleiding tot docente yoga en ademtherapieën. Ze leidde 23 jaar met veel plezier een yogaschool. Vanaf 1992 is haar genezende en kunstzinnige gave samen gaan vloeien in een vreugdevol schilderproces.

Orakelboek

Vanuit haar ervaringen heeft Willeke het unieke HealingArt Orakelboek geschreven. 33 full colour afbeeldingen met inspirerende teksten  en meditaties. Je kunt je hiermee op elk moment van de dag op een eenvoudige manier verrijken.€ 24,95 te bestellen via de website www.healingart.nl

In liefde en licht
Willeke Hendrikx – www.healingart.nl

Lees ook op AltNed:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: