Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Orgonite: wat is het en hoe werk je ermee

Vroeg of laat kom je in contact met orgonite. Er wordt veel over geschreven en gedacht en dat heeft te maken met het feit, dat het iets is, dat voortdurend in ontwikkeling is. Uiteindelijk ligt de basis bij Reich, Tessla en tenslotte John Croft.
Van een “wapen”om regen te maken naar een afschermer tegen chemische vervuiling door vliegtuigen en electro smog van gsm masten etc.

Orgonite: kristallen, metaal en hars

Maar ook tegen negativiteit van mensen. Het leuke is, dat je het met eenvoudige middelen zelf kunt maken en dat het continue blijft werken.
Dat laatste heeft weer te maken met de samenstelling: de combinatie van kristallen, metaal en hars maakt dat er een voortdurend “afstoten” van energie plaatst vind tussen de verschillende elementen, die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Met daarbij de intentie waarmee je het maakt en je hebt een perfect, afdoende en makkelijk middel voor veel toepassingen.

Feiten op een rij Over Orgonite:

 • Het is eenvoudig en eenvoudig te maken. En het werkt continu.
 • Het zet negatieve energie in positieve energie.
 • Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.
 • Helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte en zorgt dat planten minde water nodig hebben.
 • Vermindert de schadelijke effecten van EMF en andere straling.
 • Het  stoot roofzuchtige gedierte af en “ontwapent” ze. ( maakt ze rustig)
 • Inspireert en creëert een prettige houding en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen.
 • Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries.
 • Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van uw aangeboren psychische zintuigen.

Werken met orgonite

Werken met orgonite is geen grap, of een spel, maar wel leuk.
Werken met orgonite doe je niet echt voor de winst. Het gaat niet om geld. Orgonite leveranciers ( makers) bestaan alleen voor degenen die niet in staat zijn of geïnteresseerd zijn in het maken van orgonite zelf aan.

Maar degene, die er mee werken doen het wel vaak vanuit een overtuiging een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Orgonite vereist geen geloof of bewuste intentie om te werken. ( alhoewel er duidelijk wel een intentie inzit)

Orgonite, wat wordt ermee gemaakt

Het is geen religie, een sekte, of een product van desinformatie van welke aard ook. Dit heeft niets te maken met de “new age beweging.” Alhoewel daar wel veel kopers vandaan komen. Maar ook veel boeren hebben de prettige werking van orgonite producten ontdekt.

Het werken met orgonite bestaat ook uit de tactische inzetten van orgonite (bijvoorbeeld “gifting”) door het gooien, verbergen of te begraven hiervan in de buurt van een elektromagnetische straling of andere vervuiling of in vervuilde gebieden, zoals in de buurt mobiele telefoon / tv / radio torens, energiecentrales, in meren, rivieren en de oceaan havens. Het heeft een krachtige en merkbaar effect op het gebied.

Effecten van orgonite

De lucht krijgt duidelijker en de diepe blauwe kleur die je nog uit je kindertijd kende, keert weer terug, compleet met normale witte wolken. Watervervuiling niveaus verlagen plotsklaps door deze toepassing, zoals gedocumenteerd in Toronto, Ontario . Droogte worden omgekeerd, zoals gedocumenteerd in Zuid-Afrika en in Death Valley, Californië . De algemene stemming of “vibe” in het gebied verbetert dramatisch, waardoor  mensen vriendelijker, gelukkiger en meer easy-going worden/zijn. Buren worden bijvoorbeeld oftewel vriendelijker of verlaten plotseling de stad. Een hernieuwd gevoel van hoop begint doordringen in de gemeenschap. We hebben dit effect gezien in onze eigen gemeenschappen,  als een direct gevolg van dit tactische orgonite giften, en wij vonden het echt zelf-empowerment, maar je hoeft ons niet te geloven. Probeer het zelf en zie wat er gebeurt! Er zijn mensen onder ons die betrokken zijn bij deze “gifting beweging” die geloven dat de proliferatie van elektromagnetische vervuiling, mobiele telefoon torens en chemtrails niet per ongeluk gebeuren, maar opzet zijn van partijen, die proberen te profiteren of winst te maken door het opzettelijk ziek maken van de bevolking. We vragen niet dat je ons gelooft of eens bent met die overtuiging.

Probeer het zelf

Geloof ons niet, maar probeer het zelf uit en overtuig je door de duidelijke resultaten. Je draagt bij in ieder geval bij aan de gezondheid en het welzijn van vrienden, familie en buren door het werken met orgonite.

Chembusters

Bijzondere toepassingen zijn de chembusters, die we inmiddels heel anders zijn gaan noemen. De bijzondere uitwerking van deze kunstwerkjes/ totems is verbluffend. Mensen komen spontaan bij je in de tuin om even bij het prachtige krachtstation te zitten . En raken hoofdpijn en andere kwalen kwijt, ze komen in rust…

Monique Calis, maakt nu al jaren deze prachtige kunstwerken hoogst persoon voor diegene, die hem bestellen in drie verschillende maten.

Orgonite grote chembuster

Van superklein om mee te nemen tot 2 meter groot voor in de tuin. Er komen automatisch de goede extra elementen in, die passen bij de koper. Een Chembuster ( of lovebooster) is een grote hoeveelheid orgonite met daarin kopere buizen voor een betere geleiding. Wil je meer weten over Monique en haar werk klik dan even naar www.love-orgonite.nl

Inmiddels worden er ook al andere toepassingen door haar ontwikkeld, die in het verlengde liggen, zoals powerwands, wifi- neutralisators, en aardstraal-omleiders. Maar ook plates om je waterflessen op te zetten zodat het water zich verbeterd. Voor mensen, die te gevoelig zijn voor andere mensen zijn er hangers en armbanden. Het is heel leuk om te merken, hoe zich dit heel natuurlijk ontwikkeld.

Orgonite site van Monique: www.love-orgonite.nl

Cor van der Horst – Shin Sho

 

Lees ook:

Advertentie

Eén reactie op “Orgonite: wat is het en hoe werk je ermee”

 1. Nou, monique en Cor, dan heb ik je toch weer gevonden. Van het forum.
  En de diesel-gifter is er weer onverstoorbaar bij.
  En blijf mij maar mooi geneve5 noemen, goed? Social media zijn een glazen huis. en ik heb niets tegen wat privacy-wasem…
  Uiteraard gaat het giften met orgonite in het zuiden gewoon door, maar dat wisten jullie al wel, toch? Fijn dat ik ook eens wat op facebook gedaan krijg. Met inloggen en zo….pffff…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: