Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Informatie wordt overgedragen via energievelden

Zoals Einstein al zei lossen we problemen niet op met dezelfde denkwijze als waarin ze ontstaan zijn. Er liggen nieuwe mogelijkheden binnen ons bereik.
Voor liefhebbers van de film “What The Bleep Do We Know” en anderen is er nu een nieuwe film beschikbaar: “THE LIVING MATRIX – The New Science Of Healing”.

Wetenschappers, fysiologen, holistische beoefenaars en bio-energetische onderzoekers delen hun recent opgedane kennis, ervaring en inzichten.

Als we onze vinger in een vlammetje houden wordt deze informatie razendsnel aan de hersenen doorgeven zodat we snel de vinger terugtrekken om verbranding te voorkomen.
Ieder moment van de dag wordt er ontzettend veel informatie verwerkt om het hele organisme goed functionerend te houden.
Voedselvertering, beweging, werking van de zintuigen, de weerstand hoog houden, kracht leveren, emoties, veiligheid, herstellend vermogen, teveel om op te noemen.

Informatie wordt ook overgedragen via energievelden

The Living MatrixVeel van deze informatie loopt via de zenuwbanen, maar onderzoek toont aan dat dit niet het enige pad is. De zenuwbanen werken simpel gezegd, gewoon niet snel genoeg om de ongelofelijke hoeveelheid informatie die er verwerkt wordt te verklaren.

Zij krijgen hulp van de energetische velden. Daar zijn er velen van, ieder orgaan schijnt er een te hebben en het hartveld heeft hierin een overkoepelende taak.
Maar ook in het universum, het Informatieveld ook bekend onder andere namen zoals Akashaveld, Nulpuntveld, Vacuümveld enz. Het is een soort zee van fijnstoffelijke energie waaruit alles ontstaat.
Al een tijd geleden is door Prof. Popp aangetoond dat een lichaamscel licht uitstraalt. Via dit licht wordt informatie uitgewisseld met alle energetische velden.

Dus via zowel de zenuwbanen als de energetische velden wordt informatie overgedragen om ons mooie organisme goed draaiend te houden. Materie en energie werken samen.

De basis van ziek zijn is een verstoring van informatie

De basis van ziek worden is dan ook een verstoring van informatie waardoor het lichaam niet meer in balans is. Diverse benaderingen zijn mogelijk om de informatie te herstructureren en de balans te herstellen om zo weer gezond te worden.

Ook een verbetering van je welzijn ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling is hierdoor mogelijk.
Genen zijn basisbouwstoffen, je kunt er verschillende “huizen” mee bouwen. De energetische velden bepalen en sturen aan.

Ik werk in mijn praktijk graag met de Licht- en Informatie Therapie:  The Reconnection, van dr. Eric Pearl die zijn werk ook in de film beschrijft.
Maar welke benadering je ook kiest, belangrijk is dat er MEER is dan dat we doorgaans beseffen.
Het wordt tijd dat we de nieuwe mogelijkheden gaan benutten.

Liana Minnema – gekleurdlicht.nl – Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Lees ook:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: