Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Telepathie in de nieuwe tijd

Vernieuwende tijden, die zijn er altijd, al eeuwen lang… En elke tijd had een specifieke manier van communiceren; telepathie, via de stenen van bijvoorbeeld stonehenge waar informatie uitgelezen kon worden, muurtekeningen, rooksignalen, gebarentaal, onze huidige taal.

De techniek staat daarin ook voor niets – telefoon, fax, e-mail, adsl en draadloos. Met alle gevolgen van dien. Nee, geen praatje over hoe goed of slecht het een en ander wel of niet is; wel een praatje over de evolutie van communicatie zoals ik die zie, de manier waarop we als mens ons blijven ontwikkelen.

Bijvoorbeeld: het huidige draadloze tijdperk heeft impact op de natuur in en om ons heen, dat vraagt dus om verbeterde technieken. De trilling op onze aarde verhoogd, zo ook de trilling in ons zelf. Dus zal de trilling (frequentie) van onze communicatie ook verhogen/fijnen.

Telepathie

Dat brengt ons via draadloos netwerken weer naar netwerken waar helemaal geen apparatuur meer tussen hoeft te zitten, naar waar we ook ooit begonnen zijn in onze communicatie: telepathie.

telepathieSteeds meer mensen ontdekken hun gevoeligheid, worden hiermee geconfronteerd al dan wel of niet op een prettige manier. Het vraagt om zorgvuldigheid en zelfkunde om te leren spreken met gevoeligheid. Bij die ontwikkeling in gevoeligheid komt ook steeds meer telepathie weer naar voren. En zo is het kringetje weer rond…

Zelfkennis, of zelfkunde, is onontbeerlijk om telepathie weer bewust als communicatiemiddel in te zetten; immers onbewust pikken we al zo ontzettend veel informatie op. Marketing maakt hier dankbaar gebruik van…

Bewustwording

Bewustwording van je eigen kracht maakt dat je je telepathie helder kunt ontwikkelen. Hoe voel je jezelf in je vel? Wat verandert er op het moment dat je je afstemt op een ander? of op een boom? Door het opdoen van die kennis kun je steeds meer weer de taal van telepathie leren spreken.

Een ontzettend boeiende, verrijkende en leerzame ontdekkingsweg! En daarbij maakt het ons ook nog eens onafhankelijker van allerlei communicatiemiddelen. Dat vind ik persoonlijk een erg prettig bijgevolg…

Veel ontdekkingsplezier!
Tiara Dijkhof – www.werkplaatsvoorbezieling.nl

Lees ook:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: