Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Quantum Touch ®

Quantum Touch ® is een “healingmethode” die erg eenvoudig te leren is en waarmee je spectaculaire resultaten kunt behalen. Quantum Touch geeft een hele nieuwe dimensie aan het begrip healing.
Met gebruikmaking van slechts een zeer lichte aanraking van jezelf of anderen kun je het zelfhelend vermogen van het lichaam versnellen.

Het effect is zo onmiddellijk en zo bijzonder, dat je daadwerkelijk ziet dat botten in het lichaam zich spontaan herschikken door slechts een lichte aanraking.
Naast herschikking qua structuur worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.

Het is een methode die iedereen kan leren, ook al heb je nog nooit eerder met energie gewerkt. Ook voor jezelf, je gezin en voor dieren is Quantum-Touch een geweldige methode.

Quantum Touch versterkt

Quantum-Touch versterkt het effect van elke behandeling die je kan bedenken. Zelfs mensen die nog nooit met energie gewerkt hebben, behalen wonderbaarlijke resultaten bij het behandelen van familie, vrienden en huisdieren.
Ook is het mogelijk om behandelingen op afstand toe te passen en emoties in balans te brengen.
Maar wat dacht je van het verbeteren van de smaak van voedsel en water?

Chiropractors zijn onder de indruk van het feit dat botten en wervels spontaan op hun oorspronkelijke plek lijken te glijden na slechts een lichte aanraking.
Fysiotherapeuten zien in Quantum Touch een bijzondere methode om ontstekingen snel tot rust te brengen. Therapeuten van allerlei disciplines zijn onder de indruk van de resultaten van hun behandelingen met Quantum-Touch. Het geeft diepere ontspanning en snellere resultaten met massages.

Reiki en andere vormen van healing zijn, gecombineerd met Quantum-Touch, onvoorstelbaar effectief.

De Quantum Touch behandeling

De behandeling met Quantum Touch begint altijd met het controleren op de scheefstand van rugwervels botten en het rechtzetten daarvan.
Dit is een heel belangrijk aspect. Hierdoor is Quantum Touch in staat om ‘wonderen’ te verrichten. De intelligentie van het lichaam gebruikt de quantum energie (door een lichte aanraking) om botten en wervels te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats. Dat proces doet de lichaamsintelligentie en de zelfgenezingskracht van het lichaam.

Scheefstand en subluxaties (term van chiropractoren en fysiotherapeuten) kunnen voor veel ongemak en pijn zorgen. Zij veroorzaken een energieblokkade waardoor veel zenuwen niet optimaal kunnen functioneren. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie overal in het lichaam terecht kan komen.
Zenuwen uit de wervelkolom hebben een directe verbinding met alle organen. Een blokkade in het lichaam zal de energiestroom in het lichaam belemmeren en de snelheid van het genezingsproces beïnvloeden.

quantum touchNa het corrigeren van de wervelkolom kan de eigenlijke behandeling van vele klachten beginnen. Vrijwel alle klachten kunnen worden behandeld, zoals;
– Slechte houding,krom of scheeflopen, voetklachten.
– Opzienbarende resultaten met rugklachten en Hernia
– Nekklachten, hoofdpijn, schouderklachten.
– Correctie van bekken- en schedelscheefstand
– Werkt uitstekend bij ontstekingen
– Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziektes
– Als ondersteuning bij kanker, hart- en vaatziekten
– Alle lichamelijke problemen en klachten, die baat hebben bij stimulering van het zelf-helende vermogen van mens.
– Bij emotionele onbalans, depressie, burnout

door Miriam Klein – www.miriamklein.nl

Lees ook:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: