Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Tenen lezen, leuk en leerzaam!

Nadat men aanvankelijk lacherig deed, als men de kreet tenen lezen hoorde, lijken nu steeds meer mensen overtuigd te raken van de werkelijke kracht van deze jongste telg van holistische inzichtsystemen. Woorden als snel, helder, concreet en diepgaand vormen de basis van het verwonderde commentaar van mensen die zich onderwerpen aan een tenen sessie.

Om tenenlezen te promoten ga ik als voorzitter van stichting FuDaRe, steeds vaker het land in om bij beurzen, winkels, bijzondere gebeurtenissen (oa 4 daagse) en ook projecten als verjaardagen, jubileum, zoveel jaar bestaan of open dagen van stichtingen, scholen en bedrijven etc aanwezig te zijn.

De tenen weerspiegelen hoe men is

tenen lezenDaar laat ik vaak in nauwelijks een kwartier tot half uur tijd, veel mensen verbaasd staan door wat er in hun tenen te lezen valt. Ook veel septische mensen komen er achter dat tenenlezen echt met de poten op de grond staat. Psychologen, pedagogen, podologen, fysiotherapeuten, pedicures, reflexologen en recentelijk ook reïntegratie coachen ontdekken de waarde van dit systeem en vooral de meerwaarde voor hun beroep. Mensen die met mensen werken, hebben veel baat met dit snelle inzicht systeem. Daar waar normaal meerder gesprekken nodig zijn, is nu in korte tijd helderheid. De tenen weerspiegelen hoe men in elkaar steekt en hoe men zich gedraagt. En dat werkt goed bij opvoedingssituaties, relatie problematiek en vragen rond beroep of bezigheden. Heel bijzonder is om te merken dat mensen eerst helemaal stil worden en dan enthousiast reageren. Soms moeten mensen ook huilen bv omdat ze te horen krijgen dat ze meer aandacht aan zichzelf zouden moeten geven. De waardering is hoog. Ik sta iedere keer verbaasd over de juistheid van het tenenlezen. Het is echt tenenlezen, er zit geen graantje koffie dik kijken bij.

Voor wie is tenen lezen?

Waar kun je het nu bij gebruiken? Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Bij opvoeding bijvoorbeeld om er achter te komen hoe u uw kind beter kunt begeleiden zelfs van af de geboorte (zie babytenen lezen) maar voor op school voor een efficiënte aanpak . Maar zeker ook is het prettig in uw relatie, u ziet zo waarin u elkaar kunt stimuleren of de ruimte mag geven. Tenslotte is het ook een goed hulp bij beroepskeuze. Ook het zelf leren tenenlezen, door een combinatie van het volgen van een cursus en het lezen van het boek tenenlezen, geeft veel mensen plezier. Het is een eenvoudig en helder systeem en de lessen zijn heel goed gestructureerd en met veel praktijk, waardoor je ook het gevoel hebt dat je het snel en goed te pakken hebt. Vorig jaar waren er ruim 500 mensen die iets met tenenlezen hebben gedaan. Het loopt dan ook hard bij de lessen, bijvoorbeeld de meeste cursussen tot aan de zomer zijn bijna al helemaal vol. Het is mogelijk om zelf een lezing/workshop of cursus te organiseren. En dat is meestal heel erg leuk.

Cor van der Horst – Shin Sho

Lees ook:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: